Select Page

FOR-IPTV ► IPTV Albania – Abonimi IPTV

IPTV Albania – Abonimi IPTV – IPTV Subscription

FORIPTV.COM Provides you with a stable IPTV Albania service, our IPTV subscription can be used on several devices such as Smart TV, Smartphones, Android Box and on MAG box. You can start with 24H Free Trial plan and benefit of a +3000 High-Quality Albanian Channels & Unlimited Movies & TV Shows.

[cml_media_alt id='13354']Buy IPTV France[/cml_media_alt]

Please find below our packages:

Europe 1: France – Germany – Spain – UK – Portugal – Italy – Netherlands – Turkey – Belgium – Switzerland

Europe 2: Albania – Greece – Poland – Ukraine – Serbia – Norway – Slovenia – Sweden – Romania – Hungary – Scandinavia – Denmark – Estonia – Bulgaria – Austria – Armenia

Arabic 1: Bein Sports – OSN – ART – MBC – Morocco – Algeria – Tunisia – Egypt – Rotana – AD Sport – News – Atfal

Arabic 2: UAE – Syria – Iraq – Libya – Palestine – Yemen – Lebanon – Almajd

America: USA – Canada – Latino

Asia: Former Yugoslavia – Russia – India – Pakistan – China – Japan – Korea – Malta – Nepal – Afghanistan – Vietnam – Thailand – Malaysia – Kurdistan – Indonesia – Philippines – Bangladesh – Iran – Israel

VOD: FR + EN + 3D EN + AR + ES + DE + IT
Series: FR + EN

48 Hours – $2.00

[cml_media_alt id='13354']Buy IPTV France[/cml_media_alt]

1 Month – $10.00

buy iptv - foriptv.com

3 Months – $22.00

buy iptv - iptv subscription

6 Months – $37.5

abonnement iptv - ip tv

12 Months – $56.00

IPTV Subscription - Abonnement IPTV

FORIPTV.COM is a High-Quality IPTV subscription provider with many years of experience, we have a playlist of more than 3500 channels in full HD and SD & VODS of updated movies and series. FOR IPTV servers are efficient and stable which will ensure you better quality when watching channels & VOD in HD with zero Buffering. FORIPTV Subscriptions are compatible with Smart TV Samsung, LG, Sony, and all the Android TV thanks to the app “Smart IPTV”; The activation is fully automated and without intervention from your part or technical knowledge is needed. Our IPTV service and also compatible with Android TV BOX, All MAG (250,254,256,322,353 .. etc) PC (VLC, KODI), Android & iOS Smartphone and Tablet M3u, iPhone, Apple TV, Ipad.. We have IPTV Free Trial option to test our service before you purchase, totally FREE and No credit card required!

FORIPTV.COM është një ofrues i abonimit me kualitet të lartë IPTV me shumë vite përvojë, kemi një listë dëgjimi prej më shumë se 3500 kanale në HD të plota dhe SD & VODS të filmave dhe serive të përditësuara. Për serverat IPTV janë të efektshëm dhe të qëndrueshëm që do t’ju sigurojnë cilësi më të mirë kur shikoni kanalet & VOD në HD me zero buffering. Abonimet FORIPTV janë në përputhje me Smart TV Samsung, LG, Sony dhe të gjithë Android TV falë aplikacionit “Smart IPTV”; Aktivizimi automatikisht është i plotë dhe pa ndërhyrje nga ana juaj ose njohja teknike është e nevojshme. Shërbimi ynë i IPTV dhe gjithashtu i pajtueshëm me Android TV BOX, të gjithë MAG (250, 254, 256, 323, 353 etj) PC (VLC, KODI), Android dhe iOS Smartphone dhe Tablet M3u, iPhone, Apple TV, shërbimin tonë para se të blini, plotësisht FALAS dhe nuk kërkohet asnjë kartë krediti!